Τρόποι Πληρωμής


Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Στο www.ygeias-merimna.gr γίνονται δεκτές όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες τραπεζών Ελλάδας και εξωτερικού Visa, Mastercard, μέσω του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς. Επιλέγοντας στην αγορά σας την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στο απόλυτα ασφαλές «περιβάλλον» της Πειραιώς, όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία προστατεύονται από τα υψηλότερα συστήματα online ασφαλείας PCI DSS.

Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ Courier ή INTRALINK Μεταφορική κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που έχετε συμπληρώσει ως Διεύθυνση Παραλαβής κατά την Ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας ή στο ταχυδρομικό γραφείο, αν η περιοχή που δηλώσατε είναι δυσπρόσιτη.

Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Τράπεζα Πειραιώς: GR67 0172 2320 0052 3207 8567 640

Εθνική Τράπεζα :GR86 0110 2330 0000 2333 4392 679

ALPHA BANK: GR93 0140 4850 4850 0231 0011 121

 
Δικαιούχος: ΒΑΣΙΜΒΟΣΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

 

Αποστολή


Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier ή INTRALINK Μεταφορική εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Τα έξοδα μεταφοράς ανέρχονται στα 4 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 15 κιλά.

Για αγορές άνω των 100 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που επιλέγετε την αντικαταβολή επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος 2,50 ευρώ.

Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σας σε δυσπρόσιτη περιοχή, σύμφωνα με τα κριτήρια της μεταφορικής εταιρείας, είτε παραγγελίας μεγάλου όγκου που το βάρος της ξεπερνά τα 15 κιλά, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.  

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.

Accessibility