Μπορεί να πραγματοποιηθεί ακτινογραφία στο σπίτι;

Πλήρης κάλυψη αναγκών υγείας κατ΄οίκον.

Από το 2013 που ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρείας μας, πολλές φορές απευθυνθήκατε σε εμάς για να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε σε θέματα υγείας. Ένα από αυτά αφορούσε την ανάγκη λήψης ακτινογραφίας, αλλά αδυνατούσατε να μεταφέρετε τον άνθρωπό σας στην κλινική ή το διαγνωστικό κέντρο.

Η “Υγείας Μέριμνα” στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση υπηρεσιών, προϊόντων και συνεργατών.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας ενημερώνουμε για μία νέα συνεργασία με εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί ακτινολογική εξυπηρέτηση κατ’ οίκον.  Η κινητή μονάδα ακτινογραφιών αποτελείται από έμπειρους Τεχνολόγους – Ακτινολόγους  και Ακτινοδιαγνώστες.

Παρουσίαση συνεργάτη

Στη Θεσσαλονίκη μια ομάδα από Ιατρούς – Ακτινολόγους και Τεχνολόγους – Ακτινολόγους με γνώμονα την κατ’ οίκον εξυπηρέτηση των ασθενών ξεκίνησε ένα φιλόδοξο και πρωτοποριακό σχέδιο κινητής ακτινολογικής μονάδας παρέχοντας υπηρεσίες εφάμιλλες με ένα σταθερό ακτινολογικό εργαστήριο στο φιλόξενο και οικείο περιβάλλον του ασθενούς, κατ’ οίκον ή στο κέντρο φιλοξενίας του (γηροκομεία, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης).

Οι ακτινογραφίες πραγματοποιούνται από έμπειρους Τεχνολόγους – Ακτινολόγους με άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος.
Η κινητή μονάδα λειτουργεί με άδεια σκοπιμότητας από την περιφέρεια, άδεια λειτουργίας και πιστοποίηση από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.

Ο πιο σύγχρονος φορητός ακτινολογικός εξοπλισμός ψηφιoποιημένης απεικόνισης σε μία κινητή ακτινολογική μονάδα, μπορεί να επισκεφθεί τον ασθενή οπουδήποτε μέσα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και να σταλεί, αν ο ασθενής το επιθυμεί, η γνωματευμένη ακτινογραφία ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στον θεράποντα- παραπέμποντα ιατρό ο οποίος θα λάβει το αποτέλεσμα στο προσωπικό του υπολογιστή, tablet, Smartphone οπουδήποτε κι αν βρίσκεται.

Accessibility